grand design

2012-03-29
Denna fina flaggtavla kommer att hänga ovanför vår säng i nya sovrummet.
Bilder kommer när den är upphängd och klar, bara 3 nånader kvar nu ;)



tvålpump

2012-03-01
Ibland ser man något man vill ha som skulle passa perfekt. Sen när man inser att den saken är svår att få tag på vill man ha den ännu mer... Känner ni igen er? Jag har iallafall fastnat för denna tvålpump (fjantig sak atta lägga massa energi på att leta efter men ;) ) och vill gärna ha den i badrummet där uppe. Jag tycker den är stilren och snygg och det roliga är att man kan ju hälla i vilken färg på tvål man vill för att göra badrummet roligare. Den är från interstil och verkar svår att få tag på så blir att gå upp på stan någon dag och kika runt efter den!




träning

2012-03-01
Känns skönt att vara igång igen! har inhandlat lite nya träningskläder så nu är det bara att tuta och köra.
Har träningsvärk i överkroppen idag efter både zumba & afrodans pass de senaste två dagarna.

Förra veckan var jag och Malin på relaxen. Vi bestämde oss väldigt spontant att åka dit och det var helt underbart. Vi satt länge och åt god plockmat och drack juice. Sen satt vi i både vanlig bastu och även ångbastu med inpackningar i håret.

Jag har även kommit igång med golfen igen. Nu kör vi minst en träning varje vecka så snart är jag redo att gå ut på banan igen, kommer nog inte dröja länge med tanke på att det redan är vårväder ute, så härligt!

Det är helt otroligt hur mycket lite ljusare kvällar och sol på dagen kan göra för både humöret och energin. Nu hoppas jag inte att det kommer mer snö.

Dags för en promenad, slänger upp lite bilder på mina inköp jag gjorde igår!